Parlofoons Nieuwmunster

Parlofonie en videofonie te Nieuwmunster van Niko, Bticino, , Aiphone en Urmet in combinatie met elektrische sloten en domotica

Alain Hocks BV is uw erkend elektricien voor de plaatsing van zowel parlofoons als videofoons te Nieuwmunster. Parlofonie en videofonie zijn communicatiesystemen die vaak gekoppeld worden aan automatische deuropening in woningen, appartementsgebouwen, kantoren of industriële sites. Bij parlofonie kan een persoon binnen een gebouw communiceren met een bezoeker aan de toegangsdeur of -poort. Dit werkt via een intercomsysteem met microfoon en ontvanger. Videofonie gaat nog een stap verder dan parlofonie door de aanwezigheid van een HD-camera. De camera aan de buitenkant van het gebouw stuurt beelden van de bezoeker door naar een binnendisplay, zodat er een extra visuele beveiligingscheck is. Beide systemen kunnen worden uitgerust met elektronische sloten en kunnen worden verbonden met domoticasystemen. Zo krijg je de HD-beelden binnen op je smartphone en kun je de deur vanop afstand ontgrendelen. Je binnendisplay kun je ook gebruiken als centraal aansturingspunt van schakelaars, thermostaat, zonwering, garagepoort etc. Wij werken met de videofoons van Niko, Bticino, Aiphone en Urmet.
Ook voor herstel of vervanging van uw bestaande parlofoon of videofoon te Nieuwmunster kan u bij ons terecht. Daarnaast leveren we diensten inzake beveiliging zoals installeren van bellenborden, camerabewaking, toegangscontrole enz.