Elektricien voor renovatie, nieuwbouw en elektriciteitskeuring

Als erkend installateur elektriciteit realiseren we de volledige installatie, van aansluiting en zekeringskast tot en met de stopcontacten, lichtpunten en armaturen (ofwel klassiek, ofwel geautomatiseerd) voor particulieren, handelszaken, KMO’s en bedrijven in Oostende en de Oostkust.

We nemen zowel grote als kleine verbouwingswerken aan, bijvoorbeeld het vervangen van aarding (aardingslus), zekeringen, meterkasten, doortrekken van bekabeling, stopcontacten en lichtpunten, voorzien van parlofoon, noodverlichting, rookdetectie, terras- en tuinverlichting, enz.

We zorgen voor keuring van de elektriciteitsinstallaties. Deze zijn namelijk verplicht bij nieuwbouw, bij grondige verbouwingen of verzwaring van de aansluiting, bij verkoop van de woning. Elektriciteitskeuringen omvatten onder meer controles op de elektriciteitsschema’s, de goede werking van differentieelschakelaars, aarding, enz (conform de AREI regelgeving).

Uiteraard doen we ook nieuwbouwprojecten, opdrachten van automatisering (deuren, poorten, rolluiken en alle andere vormen van beveiliging of domotica), toegangscontrole waaronder  videofonie (ook voor appartementsblokken).

Voor nadere uitwerking van onze specialisaties verwijzen we naar de gelijknamige pagina’s: elektrische verwarming, verlichting, parlofonie & videofonie en aansluitingen teledistributie, internet, telefoon.

U kan ons bereiken op nummer 0496 – 23 62 96, ook voor dringende interventies en depannages in
Oostende, Bredene, De Haan, Wenduine, Blankenberge, Brugge, Zeebrugge, Heist, Duinbergen & Knokke

ERKEND EN ERVAREN INSTALLATEUR
DE AFWERKING IS STEEDS PUNTGAAF
WE STAAN VOOR JOU  7/7 PARAAT
BEL ONS VANDAAG NOG OP 0496 – 23 62 96