Kleine elektriciteitswerken

Kleine elektriciteitswerken van een kapot stopcontact, een slecht werkende schakelaar tot een nieuwe of extra zekeringskast

Kleine elektriciteitswerken zijn kleine werkzaamheden aan elektrische installaties (stopcontacten, schakelaars, verlichting of verlichtingsarmaturen) of werkzaamheden die betrekking hebben op het elektriciteitsnetwerk in uw private woning, appartement, kantoor- of bedrijfsgebouw.

Je kunt bij Alain Hocks bv terecht voor alle kleine elektriciteitswerken:

 

  • Herstel of vervanging van bestaande stopcontacten, schakelaars en sensoren. Denk maar aan een kapot stopcontact, terugkerende kortsluiting op een zekering, slecht werkende schakelaars, verouderde of ontbrekende afdekplaatjes of de vervanging van een schakelaar door een handige sensor.
  • Plaatsing van extra stopcontacten, schakelaars of sensoren bij kleine woninguitbreidingen, renovaties of uit praktische overweging. Je wenst de zolder, kelder, tuinhuis of bijgebouw om te bouwen tot een woonunit, dan kunnen wij voor u de elektrische voorzieningen tot afwerking uitvoeren.
  • Plaatsing, herstel of vervanging van alle types verlichting en verlichtingsarmaturen inclusief bedrading en aansluiting in de kast voor zowel binnen als buiten. Het vervangen van oude halogeenlampen door zuinige LED-verlichting, tuin- en gevelverlichting, wand- en plafondverlichting, LED-balken en LED-strips tot een moderne magnetische trackverlichting.
  • Onderhoud, herstel, vervanging of uitbreiding van uw elektrische zekeringskast. We doen graag een voorstel om verouderde zekeringen, differentiëlen of teleruptoren te vervangen door de modernste varianten. Is uw zekeringskast te klein geworden? Dan kijken we graag met u om een extra zekeringskast bij te plaatsen of deze te vervangen door een groter model. Ook een tweede zekeringskast op afstand behoort tot de opties.