nieuwe zekeringskast

Nieuwe zekeringskast van ontwerp tot realisatie, steeds conform de AREI normen en van topmerken zoals Schneider, Vynckier en Eltako

 

Nieuwe zekeringskast laten plaatsen of je huidige zekeringskast uitbreiden is een belangrijke stap om de veiligheid, efficiëntie en betrouwbaarheid van uw elektrische installatie te verbeteren. We beginnen standaard met een evaluatie van uw bestaande zekeringskast. Hierbij beoordelen we de staat van de automaten, differentiëlen en de voorziene bekabeling. We identificeren de eventuele tekortkomingen en we evalueren de algemene efficiëntie en betrouwbaarheid. Hierna maken we een voorstelontwerp voor uw nieuwe zekeringskast. We plaatsen uitsluitend zekeringskasten en componenten van kwaliteitsmerken zoals Schneider, Vynckier en Eltako. Eens het ontwerp afgerond is gaan we over tot de installatie van uw nieuwe zekeringskast. We plaatsen de behuizing, de componenten, de nieuwe bedrading en sluiten alles correct aan conform de normen van het AREI. In een laatste fase testen we je nieuwe zekeringskast uitgebreid en stellen deze in bedrijf. Ten slotte bezorgen we je alle relevante documentatie alsook de nieuwe elektrische schema’s.

Ben je niet zeker of je zekeringskast nog voldoet aan de huidige normen? Of is deze te klein geworden in het kader van een renovatie of woninguitbreiding? Vraag dan zeker een vrijblijvende analyse aan bij Alain Hocks, uw elektricien uit de buurt. We bedienen de regio Blankenberge, Knokke-Heist, De Haan, Bredene, Oostende, Jabbeke, Brugge, Damme.