industriële elektriciteit

Industriële elektriciteit: bordenbouw, databekabeling, elektrische kasten en industriële verlichting op maat

 

Op zoek naar een erkend installateur voor industriële elektriciteit?  Alain Hocks BV kan u verderhelpen bij het plaatsen, omvormen, uitbreiden of herstellen van je elektrische installaties, elektrische borden, elektrische kasten en je volledig databekabelingsnetwerk. Wij plaatsen de elektrische verdeelborden keuringsklaar, op maat, met kleurcodes, grondig getest en vergezeld van de benodigde schema’s.

Je kan bij ons terecht voor kasten- en bordenbouw  met een doordacht en modulaire opbouw zoals aansturingsborden, schakelborden, verdeelborden, vermogensborden, sturings- en datakasten.

Verder doen wij ook industriële verlichting voor magazijnen, werkplaatsen, kantoor- en archiefruimtes, productiesites, showrooms en ateliers, parkings, sportaccomodaties binnen en buiten, etc

Afhankelijk van de toepassing doen we je graag en vrijblijvend een voorstel tot plaatsing van LED-lijnen, high-bay of low-bay verlichting, paneelverlichting of directe verlichting via breed- of verstralers voor bijvoorbeeld de verlichting van een voetbalterrein.