Elektricien Lissewege

ELEKTRICIEN te Lissewege VOOR HET PROFESSIONEEL RENOVEREN VAN ELEKTRICITEIT OF DRINGENDE DEPANNAGES

We zijn gediplomeerd elektricien voor Lissewege en realiseren de volledige installatie: van aansluiting, zekeringskast, bekabeling tot en met de stopcontacten, lichtpunten en armaturen, dit voor particulieren, winkels, horecazaken, vrije beroepen en bedrijven.

Niettemin nemen we ook kleinere elektriciteitsrenovaties aan, bijvoorbeeld het vervangen van aarding (aardingslus en aardingspin), zekeringen, meterkasten, doortrekken van bekabeling, stopcontacten en lichtpunten, voorzien van parlofoon, noodverlichting, rookdetectie, alarmen, terras- en tuinverlichting, aansluiten van tv of internet als aspect van de zogenaamde databekabeling, plaatsen of vervangen van elektrische verwarming, uw woning, handelszaak of kantoorgebouw met domotica uitrusten. Tot slot mag u mij ook altijd contacteren voor depannages bij kortsluiting of stroompanne.

ELEKTRICIEN te Lissewege VOOR alle soorten NIEUWBOUW-PROJECTEN

Als erkend elektricien te Lissewege aanvaarden we tevens volledige nieuwbouwprojecten in woningbouw, handelszaken, kmo’s, kantoor- & overheidsgebouwen. We doen alle elektriciteitswerken startend in de ruwbouwfase tot en met de afwerkingsfase. Na de oplevering staan we tot uw dienst voor alle aanpassingen, uitbreidingen, extra verlichting, automatisaties, plaatsing van wachtbuizen etc.

 

ELEKTRICIEN te Lissewege VOOR alle soorten AUTOMATISATIES, bewaking & systemen van toegangscontrole

Ook met alle opdrachten inzake automatisering (deuren, poorten, rolluiken), bewaking, alarmsystemen & systemen van toegangscontrole hebben we ervaring aan de kustregio. Beveiliging en bewaking vereisen een plan dat voor 100% afdekking zorgt. Dergelijk plan wordt in samenspraak opgesteld. We werken zowel voor particulieren als bedrijven.

ELEKTRICIEN te Lissewege VOOR een succesvolle ELEKTRICITEITSKEURING EN een AREI GEKEURD conformiteitsattest

Ons werk van elektricien voor Lissewege resulteert in een feilloze elektriciteitskeuring van de installaties. Elektrische keuring is namelijk verplicht bij nieuwbouw, grote verbouwingen of verzwaring van de aansluiting, maar ook ingeval van verkoop van de woning. Ze omvat onder meer controles op de elektriciteitsschema’s, de goede werking van de differentieelschakelaars, aarding, enz..