Alarmsysteem Knokke-Heist

ALARMSYSTEMEN IN Knokke-Heist VOOR BEDRIJVEN EN THUISALARM

Uw woning, winkelpand, horecazaak, praktijk, kantoor- of bedrijfsgebouw beschermen en controleren is tegenwoordig op eenvoudige wijze uit te voeren of te verbeteren.
Meest voorkomende gevaren zijn: inbraak, brand, noodgevallen.
Camera’s, sensoren, buitendetectoren en eventueel sirenes kunnen draadloos of bekabeld geïnstalleerd worden en indien gewenst gekoppeld aan uw smartphone of tablet.
We zijn ervaren alarminstallateur voor Knokke-Heist en gespecialiseerd in alarmsystemen, camerabewaking, brandbeveiliging, parlofonie/videofonie en toegangscontrole. Al onze alarminstallaties zijn conform en gekeurd.

ALARMSYSTEMEN TE Knokke-Heist OP BASIS VAN EEN SLUITEND BEVEILIGINGSPLAN

Een beveiligingsplan in Knokke-Heist wordt best in samenspraak opgemaakt: u kent uw gebouw en omgeving best; wij kennen onze producten en de mogelijkheden ervan. De meest efficiënte middelen inzetten op de exact gekozen locaties of de beste combinatie kiezen is de kunst; altijd in functie van de 360 graden dekking. Alarmsystemen moeten bovendien correct in- en afgesteld zijn teneinde overlast voor uzelf en de buren te vermijden. Voor camerabewaking gelden ook nog eens een aantal privacyregels.

 

BRANDDETECTIE VERPLICHT

Een belangrijk aspect bij brandpreventie is de branddetectie door middel van rookmelders die in een aantal situaties een wettelijke verplichting zijn, zeker als het om bewoning gaat.

Contacteer ons op nummer 0496 – 23 62 96, voor vragen of een offerte op maat van uw situatie.