Elektricien Brugge

 

ELEKTRICIEN VOOR HET RENOVEREN VAN ELEKTRICITEIT

We zijn erkend elektricien voor Brugge en realiseren de volledige installatie: van aansluiting en zekeringskast tot en met de stopcontacten, lichtpunten en armaturen, dit voor particulieren, winkels, horecazaken, vrije beroepen en bedrijven.

We nemen zowel grote als kleine verbouwingswerken aan, bijvoorbeeld het vervangen van aarding (aardingslus en aardingspin), zekeringen, meterkasten, doortrekken van bekabeling, stopcontacten en lichtpunten, voorzien van parlofoon, noodverlichting, rookdetectie, alarmen, terras- en tuinverlichting, aansluiten van tv of internet, plaatsen of vervangen van elektrische verwarming, enz.

ELEKTRICIEN te Brugge VOOR NIEUWBOUWPROJECTEN & AUTOMATISATIES

Naast het renoveren van elektriciteit aanvaarden we evenzeer nieuwbouwprojecten, opdrachten van automatisering (deuren, poorten, rolluiken en toegangscontrole voor bedrijven hebben we ervaring mee.

ELEKTRICIEN te Brugge VOOR ELEKTRICITEITSKEURING EN CONFORMITEITSATTEST (AREI GEKEURD)

Ons werk als bekwaam elektricien te Brugge resulteert in een feilloze elektriciteitskeuring van de installaties. Elektrische keuring is namelijk verplicht bij nieuwbouw, grote verbouwingen of verzwaring van de aansluiting, maar ook ingeval van verkoop van de woning. Ze omvat onder meer controles op de elektriciteitsschema’s, de goede werking van de differentieelschakelaars, aarding, enz..

Contacteer ons op nummer 0496 – 23 62 96, voor vragen, interventies of offerte.