Camerabewaking Brugge

CAMERABEWAKING

in Brugge VOOR PRIVÉ, KMO & TWEEDEVERBLIJVEN

Camerabewaking in Brugge voorkomt en detecteert inbraakpogingen, effectieve inbraak of andere abnormale situaties. Daarbovenop blijft u vanop afstand controle houden over het komen en gaan.

Beveiligingscamera’s voor buiten, tegenwoordig digitaal en met nachtzicht, registreren elke beweging en de beelden worden bijgehouden, hetgeen de pakkans beduidend verhoogt. Onze beveiligingscamera’s  zijn volledig stof- & waterdicht, bestand tegen vandalisme, leveren scherpe opnamebeelden af waarbij mens, dier en object duidelijk onderscheiden kunnen worden, mede dankzij de infraroodcamera’s. Bovendien hebben ze een bewegingsmelder. Naast de goede en continue werking is het bepalen van de precieze locatie of locaties voor ophanging van de toestellen en de bewegingssensoren een belangrijk punt. Wij zorgen daar voor.

IP bewakingsCAMERA’S in Brugge en Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele, Lissewege

IP camera’s streamen videobeelden en geluid rechtstreeks via het internet en kunnen ook draadloos worden geïnstalleerd.

 

TOTAALBEVEILIGING TEGEN INBRAAK, BRAND EN ANDER ONHEIL IN Brugge

Installatie van camerabewaking in combinatie met branddetectie en/of alarmsystemen  is mogelijk binnen een totaalofferte. We werken een globaal beveiligingsplan uit dat is gebaseerd op onze inzichten en uw ervaringen en wensen. De voorgestelde beveiligingssystemen zijn van gerenommeerde merken en onze plaatsing voldoet aan alle  privacy- en conformiteitsvoorschriften.